Horoszkópállítás workshop

Ismerd meg magad egy új szemszögből!
A workshopot vezeti:

OLÁHNÉ MEDNYÁNSZKI KRISZTINA

Asztrológia iskolánk vezető oktatója

FEDEZD FEL ÖNMAGAD A HOROSZKÓPÁLLÍTÁS WORKSHOPON! 

Itt a Horoszkópod életre kel.

Végre itt a várva várt Horoszkópállítási workshop!

Ha felsőbbéves (4. és 5. modulos) vagy végzett hallgatónk vagy, most lehetőséged nyílik arra, hogy a horoszkópod elemeit a térben megelevenítve mélyebb önismereti élményeket szerezz! Egy izgalmas, 15 fős csoportban dolgozva nemcsak a tudásodat mélyítheted, de komoly személyes fejlődésen is keresztülmehetsz!

Gyere, és légy része valami különlegesnek!
időponT: 2024. november 16. (szombat) 9:00 - 17:00 óráig
HELYSZÍN: aZ ARTEMISZ ASZTROLÓGIA aKADÉMIA ÉPÜLETE, 4029 dEBRECEN, BAROSS U. 8. SZ.
A WORKSHOP Ára: 25 000 ft

Röviden a horoszkópállításról

A horoszkópállítás a pszichológiai asztrológia intellektuális tudástárának gyakorlati megnyilvánulása, melynek során közvetlen, személyes tapasztalatokat szerezhetnek asztrológushallgatóink azokról az energiákról, archetipikus működésekről, amelyek a személyes horoszkópban vizuálisan láthatók.
E gyakorlati asztrológiai módszert a Hellinger-féle rendszerállítási (családállítás) tapasztalat és az asztrológiai tudás ihlette, melyet a pszichodráma eszköztárával kiegészítve 2008 óta folyamatosan használok.
Komoly és nagyon hatásos önismereti tapasztalat közvetlenül beleágyazódni a születési horoszkóp ábra élő energiarendszerébe! Aktív kapcsolatba kerülni annak egy-egy pontjával, "dolgozni vele" a mélyebb megértés és a szükséges fejlődés érdekében.


Artemisz Horoszkópállítás = asztrológia + rendszer- és családállítás + pszichodráma

a mostani workshop betekintési lehetőséged ad a 2025 januárjában induló, 7 alkalmas zárt csoportmunkához.

Ezzel a módszerrel asztrológushallgatóink önismeretének fejlődését, saját szakmai tapasztalatainak bővülését segítjük a horoszkópállítási gyakorlatok során, hozzájárulva egy érett tanácsadói szerep kialakulásához.
Köztudott, hogy lehetünk bármilyen képzettek, önmagunkra, a személyes horoszkópunkra (radixunkra) van a legkevesebb rálátásunk.
A horoszkópállítás gyakorlati technikája nagyban hozzájárul vakfoltjainkat láthatóvá tételéhez! Élővé és direktté teszi a horoszkópunkat, mélyíti az asztrológiai szempontú önmegismerést, hatékonyabbá válhat az erőforrások felfedezése, megerősítése, aktiválása, valamint a problémás hatások megértése, átdolgozása.

Mindez egy zárt csoport védett és biztonságos közegében történik, ahol a közösség támogató erőforrásai segítik a szembesülést és változást!

Jó szívvel ajánlom a "Horoszkópállítás workshopot" videót, mert..

  • A gyakorlati nap ismét rávilágított arra, milyen csodálatosan működik egy jól összehangolt, egymással elfogadó, egymásra nyitott csoport. Nagy élmény számomra, ahogyan kirajzolódnak mindannyiunk életében működő törvényszerűségek, megjelenik a generációs minták ereje és ezzel párhuzamosan mindenkiben a tudatosság, a tenni akarás a minták feloldására, egy mélyebb önismeretre. Mindig behozza a gyakorlat az életem aktuális kérdéseit, megoldandó feladatait is. A gyakorlat során a rátekintéssel az aktuális időminőségre illetve az átélt élményekkel egy gyors és könnyed segítséget kapok ahhoz, hogy könnyebben átlássam ezeket a témákat és fejlődhessek általuk."

    Gabriella

  • Fontos élmény és tapasztalás volt számomra ez a gyakorlat. Megértettem a determináció lényegét. Egy adott helyzetben és helyen mind az állító adott énrészét, mind az énrész képviselőjét ugyanazon erők hatják át. Minden és mindenki csak pont olyan tud lenni, amilyen lehet. A tudattalan e rejtélyes szövetének és mintázatának tapasztalása egyszerre keltett bennem izgalmat, megértés után indítva és elfogadást, sok kis kibékülést saját magammal, Mindvégig értő kezekben (vagy inkább szívekben) voltunk, a bensőséges közegben szépen lecsengett a legtöbb felszakadt bánat."

    Judit

  • Nagyon nehéz szavakba foglalnom, amit érzek, illetve amit átéltem a horoszkópállításon. Nekem várakozáson felüli élményt nyújtott! Egyszerre volt fantasztikus és megdöbbentő - persze pozitív értelemben! Tökéletesen kiegészíti az elméleti oktatást!!! Zseniális az egész, mert mindegy, hogy „hol” állsz, milyen szerepet kaptál, hozzád is és rólad is szól az egész! Az intenzív lelki "munka" és a rengeteg érzelem mellett nagyon jó volt látni a többieket, egy kicsit megismerni az ő történetüket, érdekes volt, hogy egy-egy kérdés mögött egy teljesen más probléma állt, mint ahogy azt a kérdező gondolta volna. Végig biztonságban éreztem magam, Krisztina profi módon vezeti ezt az egészet! Nekem nagyon sokat jelentett az is, hogy mindenki figyelt mindenkire, mindenki támogatta a másikat. Köszönöm, hogy ott lehettem Veletek, köszönöm, hogy átélhettem, felejthetetlen ÉLMÉNY volt!"

    Ildikó

  • Nagyon sokat kaptam a hétvégétől. Teljesen beleilleszkedett abba a folyamatba, ami az esszém írásával kezdődött, önismereti téren rengeteget segített. A többiek horoszkópjának felállításából is rengeteget tanultam, az egyik legfontosabb üzenet az volt számomra, hogy kellő tudatossággal és önismerettel képes lehetek kezembe venni a sorsomat. Az elmélet megmutatkozott a gyakorlatban is. Meghatározó élmény volt érezni a rajtam keresztül megnyilvánuló energiákat, együttműködni velük. Mintha egy gát szakadt volna át bennem. Beavatás-élményként éltem meg."

    Gyula

  • A legjobban az tetszett, hogy megértettem, hogy egyik planéta se akar rosszat, sőt nagyon szeretne segíteni nekünk. Az eddig félelmetesebbnek gondoltakra is sokkal másabb szemel gondolok. Aztán az volt a durva, hogy rájöttem, hogy mégse különböznek az emberek annyira egymástól, mert ami bennem van, az benne van másban is, max egy kicsit máshogy. És tényleg olyan jó olyan emberekkel találkozni, akik ilyen kedvesek és segítőkészek. Sokukkal olyan volt, mintha tök rég ismertük volna egymást. És azok a dolgok amik feljöttek az állításokban segítették mélyíteni a megértésem, és több szemszögből is láthattam őket."

    Szandi

Kerülj tudatos kapcsolatba a születési horoszkópoddal!

a workshopra való jelentkezés beérkezési sorrendben történik, és a helyek korlátozottak!
Jelentkezz legkésőbb
2024. november 8. éjfélig, és biztosítsd a helyed, mielőtt betelik a csoport!

ennyi van hátra a jelentkezési határidőig:

00
hét
00
nap
00
óra
00
perc
00
másodperc